Kategoriat
Yleinen

Älä jätä tinder profiilitekstiä tyhjäksi!

Päivittäin tinderiä swaippaillessa näen paljon hyvän näköisiä miehiä joilla tinder profiiliteksti on jätetty täysin tyhjäksi tai sielä on joku tuhat kertaa nähty klisee.. voitte varmaana arvata mitä heille tapahtuu? Menevät vasuriin

Samalla vastaan tulee myös keskinkertaisia tai huonommilla kuvilla varustettuja profiileja, joiden profiiliteksti kuitenkin pelastaa tilanteen. Vaikka kuvat olisivatkin huonoja, menevät nämä miehet oikealle.

Hyvällä profiilitekstillä pystyt luomaan potentiaaliseen treffikumppaniin paljon paremman vaikutelman sekä pelastamaan itsesi jos kuvat antavat sinusta hunon entisvaikutelman.

Hyvä profiiliteksti olisikin sellainen joka antaisi sinusta sellasen kuvan että olet mukava tyyppi, jonka kanssa on hauska hengailla.

Huono teksti taas on kopiotu netistä, niitä on lähes joka toisella vastaantulijalla! Se kertoo lähinnä siitä ettei keksi itse mitään omaperäistä kun joutuu kopioimaan muiden ideoita…

Voit kertoa profiilitekstissä esimerkiksi harrastuksistasi tai siitä mitä tarkemmin etsit tinderista. Myös olisi kiva jos tekstissä mainittaisiin joku asia mistä kanssasi olisi helppo aloittaa keskustelu.

Jos joku esimerkiksi mainitsee profiiliteksitssä harrastavansa lukemista, menee tälläinen ”nörtti” heti itsellä oikealle, sillä itsekin pidän lukimisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *